Achter de schermen

27 januari 2019 - photoshoot dag 

Presenteren?

Ik heb lang nagedacht hoe ik mijn PWS wilde tentoonstellen. Eerst wilde ik het uitprinten, kaft en al, maar dit is slecht voor het milieu en erg duur. Toen ik over dit probleem ging nadenken, besefde ik me dat een website ook een erg goede optie zou zijn. ​

QR-codes zijn sowieso al mijn ding, ik heb ze in 2 kunst projecten voor KUBV gebruikt, ook met een link naar een website. De keuze was dus logisch. 

Hens kwam met het idee om de QR-code op kaartjes af te drukken. Hier zijn de ontwerpen voor de kaarten. 

Lokaties

Lokaties. Lokaties zijn blijkbaar moeilijk in Dordrecht te vinden. Zeker als je een student bent. En dus niet veel kan betalen. 

Ik heb samen met Merel Meijer, ook eindexamen kandidaat, een hoop lokaties afgestruind. We hebben rond de 10 lokaties benaderd, met de vraag of wij voor 1 avond voor een goed doel, PWS presentaties konden houden. 

Veel lokaties zeiden direkt 'nee'. Anderen reageerden niet. Anderen waren via de mail enthousiast, maar in het echt vrij skeptisch. `

We zijn langs verschillende lokaties gegaan, en geen van de opties leken perfect voor onze avond. 

Ik stuurde een mail naar 'The Movies" in Dordrecht. Het was letterlijk onze laatste hoop! Gelukkig was meneer Ter Steeg erg enthousiast. Ik ben langs hem gegaan en de details doorgesproken. ​Een zaal voor 100 mensen op 21 februari voor 1,5 uur. Hiervoor moest wel betaald worden, maar dat zou via kaartjes gecompenseerd kunnen worden. 

Ideaal, dus. 

Een zaal moest dus gevuld worden, dus ik heb een 'billetto' account gemaakt en hier een event aangemaakt. Hier konden mensen reserveren en zo konden wij zien hoeveel kaarten er gereserveerd waren en hoe erg wij nog moeten gaan pushen.  

Natuurlijk hoefden wij niet op een andere lokatie te presenteren, maar ik wilde dat erg graag. 

Ik hoop dat de presentatie goed zal gaan, zeker na alle moeite die ik er in heb gestopt. 

  • RIJKS